♥

joi, 31 martie 2011

Piept de pui picant



O reteta gata in 10 minute pt un pranz delicios. Aceasta reteta se poate pregati in orice faza a dietei South Beach.

Ingrediente pt 2 portii:
200 gr piept de pui fara os sau piele
50 gr bacon afumat (sa nu fie gras)
1 ardei gras rosu
2 fire ceapa verde
1/2 ardei iute
2 lingurite ulei de masline
3 linguri sos de rosii
1 lingurita sos Worcestershire
1 lingurita sos Pimento
2-3 fire Chives pt decor.

Incingem o lingurita de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta si punem la prajit pieptul de pui taiat fasiute, pe care dupa ce l-am spalat, l-am sters cu hartie de bucatarie ca sa nu lase apa.

Intre timp taiem baconul marunt, ardeiul gras si ceapa fasii, iar ardeiul iute il tocam marunt.

Scoatem pe o farfurie  pieptul de pui, adaugam restul de ulei in tigaie si punem la calit baconul si legumele. Calim 5 minute pe foc iute, amestecand des.

Dam focul mic, punem pieptul de pui in tigaie si adaugam sosul de rosii impreuna cu sosul Worcestershire.

Amestecam bine si adaugam sosul Pimento, daca nu va place foarte picant, puteti pune mai putin, sau din contra, puneti mai mult daca vreti foarte picant. De asemenea puteti inlocui sosul pimento cu sos Tabasco.

Oprim focul, ornam cu ceapa Chives si servim.

Pofta buna!

2 comentarii:

Bretagne spunea...

mmm. super super! o sa fac si eu..am facut si reteta de mancare chineasca :*

andrada`s kitchen spunea...

Bret, a iesit foarte, foarte buna avand in vedere ca o inventam pe masura ce o pregateam :)

Trimiteți un comentariu