Ingrediente 3 portii:
2 jumatati piept de pui, dezosat si fara piele
2 catei de usturoi
1 crenguta de rozmarin
sare
piper
6 bete din bambus pt frigarui
Pt sos:
4 linguri iaurt 0,1% grasime
jumatate catel usturoi
sare
piper
Asezonam carnea cu sare si piper. Taiem fiecare piept in jumatate pe transversala si apoi pe lungime in fasii late 2 cm. Tocam marunt usturoiul si rozmarinul. Luam fiecare fasie de piept si formam 1 spirala care va arata ca un trandafir. Putem folosi si 2 fasii mai scurte, punand una in continuarea celeilalte.
Dam fiecare "trandafiras" prin usturoiul amestecat cu rozmarin,
Apoi infigem cate 3 bucati pe o frigaruie si punem la fript pe gratarul incins pt 3-4 minute pe fiecare parte.
Servim cu sos din iaurtul amestecat cu usturoiul zdrobit si asezonat cu sare si piper.
Pofta buna si spor la dieta!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu