Ingrediente pt 2 portii:
2 jumatati de piept de pui
1/2 ardei gras
40 gr telemea slaba de vaca
2 felii sunca slaba
cateva frunze patrunjel
1 lingura ulei de masline
sare
piper
Am folosit telemea pt ca se topeste mai greu si nu va curge prin eventualele gauri din carne, pt acealsi rezultat am folosit si felia de sunca. Daca vreti puteti folosi branza mozzarella si orice alte legume permise in faza dietei pt care vreti sa o preparati.
Taiem fiecare piept de pui in felii de 1 cm grosime, vom obtine astfel 4 felii frumoase si 2-3 bucati de piept mai mici pe care le puteti pregati a doua zi la gratar pt o salata cu pui. Le batem cu batatorul pt snitele, apoi le asezonam cu sare si piper.
Taiem telemeaua si ardeiul bastonase.
Intindem fiecare felie de carne, peste asezam jumatate de felie de sunca, 1 bucata de telemea si 2 bucati de ardei, acperim cu cateva frunze de patrunjel
Rulam si daca este cazul legati ruloul cu ata de bucatarie. Intr-o tigaie antiaderenta punem uleiul la incins, si punem rulourile la prajit.
Prajim cate 3-4 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc frumos.
Servim pe pat de salata.
Pofta buna si spor la dieta!
4 comentarii:
Sunt foarte delicioase noile reţete pe care le ai postat!
Sunt gustoase şi slabe in calorii! Succes la dietă !Altfel, incet-incet kilogramele se vor "topi".
Mulumesc Judit :* sper sa reusesc.. :)
nu am tinut niciodata dieta si sper sa nu tin vreodata :)...dar acest piept de pui umplut arata delicios !!!!
norocoasooooooo !!!! :* Eu acum ma lupt cu kilogramele acumulate in sarcina, sper sa scap de ele cat mai repede..
Trimiteți un comentariu