♥

miercuri, 2 martie 2011

Muschiulet cu piper rosu si iaurt


Aceasta reteta se poate pregati pt dieta south beach in toate fazele.

Ingrediente pt 4 portii:
1 bucata mare muschiulet de porc
3 lingurite piper rosu in saramura
8 felii foarte subtiri de bacon
2 linguri ulei de masline
4 linguri iaurt 0,1% grasime
1 lingurita pasta de rosii ( facuta in blender din jumatate de rosie)
sare

Sugestie: Piper rosu in saramura se gaseste la Metro si costa 9 lei un borcanel de 50 ml. Merita investitia pt ca e foarte gustos.

Taiem muschiuletul in bucati late, cam de 3 degete si saram. Tocam 2 lingurite din piperul rosu, lasam 1 lingurita de boabe intregi.

Infasuram fiecare bucata de muschiulet in cate o felie de bacon si legam cu ata de bucatarie sau prindem cu o scobitoare. Asezam cateva boabe intregi de piper pe fiecare bucata de carne.

Intr-o tigaie unde am incins uleiul in prealabil,  punem carnea la prajit pt 4-5 minute pe fiecare parte

Scoatem carnea pe o farfurie, punem iaurtul in tigaie si amestecam bine cu telul, punem pasta de rosii si piperul tocat, potrivim de sare, amestecam si oprim focul.

Asezam pe o farfurie salata rucola, cate 2 bucati de carne si sosul de iaurt.

Pofta buna si spor la dieta!

2 comentarii:

felis spunea...

Mmmm... ce apetisant arata muschiuletul!
Sa ai o primavara frumoasa si multe bucurii!

andrada`s kitchen spunea...

Felis, iti multumesc din suflet pt urari si iti doresc acelasi lucru si tie si familiei tale!!

Trimiteți un comentariu