♥

sâmbătă, 12 martie 2011

Rulouri din piept pui cu rucola si scamorza



Ingrediente
2 piepti de pui
50 gr branza Scamorza
2 felii de sunca de curcan afumata
50 gr rucola
1 ou
3-4 linguri de faina
sare
piper
ulei pt prajit

Taiem fiecare piept de pui in felii de 1 cm grosime.  Le batem cu batatorul pt snitele, apoi le asezonam cu sare si piper.

Intindem fiecare felie de carne, peste asezam cateva fasiute de sunca pe care am taiat-o julienne in prealabil, 2 bucatele de scamorza (puteti folosi si alt tip de cascaval) si 8-9 frunze de rucola.

Se ruleaza, capetele se baga inauntru ca la sarmale sau se prind cu scobitori,

se dau prin faina,

apoi prin oul batut cu sare si pieper si se prajesc in ulei incins. Se scot pe o farfurie cu hartie absorbanta care sa absoarba excesul de ulei..

si se servesc calde.

Pofta buna!

4 comentarii:

felis spunea...

Mama mia cum arata.. sigur am sa fac si eu!!... Ms de reteta!...
PS: te invidiez pentru poze/aparat foto... cat de clare iti ies pozele!! Ce aparat ai??

Bucate apetisante spunea...

Sincer niciodata nu am mancat rucola fiindca nu stiu de ce o asociez cu macrisul :) Insa cat de curand cred ca voi cumpara si eu sa vad cum este.
''Imi lasa gura apa'' la rulourile tale :))

andrada`s kitchen spunea...

Felis, multumesc! Aparat foto, am un Canon PowerShot SX120 iS... dupa parerea mea e unul dintre cele mai bune din categoria aparatelor compacte si are si un pret foarte bun (700 ron), oricum aparatul poate mai mult decat ai vazut pe blog, pt ca eu nu prea am lumina in apartament si majoritatea pozelor sunt facute la lumina becului..

andrada`s kitchen spunea...

Bucate apetisante, nu, rucola nu e acrisoara ca si macrisul.. are un gut interesant si un miros pe masura.. eu la inceput am fost sceptica dar dupa ce am gustat-o, m-am indragostit de ea si sotul meu la fel (spre mirarea mea pt el e f dificil). Asa ca am ajuns sa o folosesc cu succes in omlete, pe bruschete, pe pizza si in salate. Daca incerci sa-mi spui ce parere ti-a facut :*

Trimiteți un comentariu