♥

miercuri, 5 ianuarie 2011

Snitele fragede din cotlet



500 gr cotlet de porc dezosat
3 oua
1/2 cana faina
mustar
sare
piper
ulei pt prajit

Se feliaza cotletul in felii de 1 cm.

Apoi se bat cu batatorul de snitele pe fiecare parte. Se sareaza, se pipereaza si se ung cu putin mustar.

Intr-o farfurie punem carnea, o acoperim cu folie de plastic si dam la frigider pt 1-2 h.
Scoatem snitelele, le dam prin faina.

Intr-o tigaie turnam ulei pana la jumatate si lasam sa se incinga. Dam carnea prin ou si punem la prajit..

cand s-au rumenit pe fiecare parte,

le scoatem pe o farfurie acoperita cu hartie absorbanta.

Pofta buna!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Andrada, sunt Dana si ma bucur ca te-am gasit, imi place blogul tau si cu siguranta te voi vizita zilnic.

Anonim spunea...

Sunt doar snitele dar atat de bine arata ca mi s-a facut pofta !

Trimiteți un comentariu