♥

marți, 11 ianuarie 2011

Snitel din piept de pui cu parmezan si cimbru


 Oricine stie sa pregateasca snitelul din piept de pui, insa eu va propun o reteta mai deosebita care cu siguranta va va incanta..

2 buc piept de pui dezosat
2 oua
6 linguri faina
6 linguri pesmet
100 gr Granna Padano razuit
2 crengute cimbru
sare
piper
ulei pt prajit

Se feliaza pieptul in felii de 1 cm.

Fiecare felie se acopera cu folie de plastic si se bate pe ambele parti pana devine subtirica. Folia nu lasa carnea sa se rupa.

Se condimenteaza cu sare si piper si le dam prin faina.

Pe o farfurie asezam pesmetul, pe o alta parmezanul ras amestecat cu cimbru tocat. 

Ouale se bat cu putina sare intr-o farfurie adanca. Se ia prima felie de carne data prin faina si scufunda in oul batut..

 apoi se trece prin parmezan

apoi prin pesmet pe ambele parti.
 
Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc (aproximativ 3 minute pe fiecare parte).
Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba grasimea.
 Pofta buna!

1 comentarii:

Anonim spunea...

super tare am sa fac si eu,numai sa i-mi iasa..

Trimiteți un comentariu