500 gr cotlet de porc dezosat
3 oua
1/2 cana faina
mustar
sare
piper
ulei pt prajit
Se feliaza cotletul in felii de 1 cm.
Apoi se bat cu batatorul de snitele pe fiecare parte. Se sareaza, se pipereaza si se ung cu putin mustar.
Intr-o farfurie punem carnea, o acoperim cu folie de plastic si dam la frigider pt 1-2 h.
Scoatem snitelele, le dam prin faina.
Intr-o tigaie turnam ulei pana la jumatate si lasam sa se incinga. Dam carnea prin ou si punem la prajit..
cand s-au rumenit pe fiecare parte,
le scoatem pe o farfurie acoperita cu hartie absorbanta.
Pofta buna!
2 comentarii:
Buna Andrada, sunt Dana si ma bucur ca te-am gasit, imi place blogul tau si cu siguranta te voi vizita zilnic.
Sunt doar snitele dar atat de bine arata ca mi s-a facut pofta !
Trimiteți un comentariu