♥

vineri, 24 decembrie 2010

Friptura din ceafa de porc


 Intodeauna am fost adepta retetelor simple si rapide, alcatuite din cateva ingrediente care surprind prin claritatea gustului. Iata deci, inca o reteta simpla care poate fi facuta cu succes chiar si de catre un neinitiat in ale bucatariei.

INGREDIENTE:                          
800 gr ceafa de porc                            
2 cepe mici
3 catei usturoi
50ml ulei
50 ml apa
rozmarin
sare
piper







Se taie carnea in felii de un cm si se bate usor cu batatorul de carne.. se asezoneaza cu sare, piper si rozmarin marunt.

Se taie ceapa si usturoiul si se pun in tava unde s-a pus uleiul

Peste se aseaza carnea si se toarna apa..

Se acopera cu folie de aluminu si se da tava la cuptorul preincins la 180 gr pt 15 minute,

Se inlatura folia de aluminiu si se da la cuptor pana se rumeneste usor, dar nu prea mult ca sa nu se intareasca carnea care trebuie sa fie foarte frageda.Se serveste cu cartofi cu rozmarin si usuturoi

5 comentarii:

Mari spunea...

Craciun fericit!
Multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se-mplineasca!
Sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de toate realizarile ei!

andrada`s kitchen spunea...

multumesc Mari :*! Craciun fericit si voua si multa sanatate, fericire si bunastare !!

dian@ spunea...

Craciun fericit!
Multa sanatate si tot ce iti doresti!

andrada`s kitchen spunea...

multumesc diana, Craciun fericit si tie !!

andreea spunea...

ff buna

Trimiteți un comentariu