♥

vineri, 10 decembrie 2010

Supa de cartofi cu afumatura




Timp de preparare:1 ora si 40 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
 6 cartofi mari                                                    
1 morcov
1 cepa
3 foi dafin
1 lingura delikat
2 carnati cabanos
1 carnat afumat
1 buc scarita afumata
500 ml lapte
patunjel verde

Mod de preparare:
Se curata cartofii, ceapa, morcovul, se taie in bucati carnatii si scarisoara. Intr-o oala se pun la fiert morcovul taiat cubulete cu ceapa intreaga, foile de dafin, afumatura si o lingura de delikat.

 Cand acestea aproape au fiert, se scoate ceapa, se adauga cartofii taiati cubulete.
Se adauga laptele cand cartofii sunt fierti, se mai da o data in clocot si se presara patrunjelul taiat marunt.

 pofta mare! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu