Ingrediente
1/2 kg pulpa de porc
2 cepe mici
1/2 kg pulpa de porc
2 cepe mici
1 catel usturoi
1 lingurita delikat
1 lingura pasta de ardei ungureasca
1/2 lingurita cimbru uscat
4-5 linguri de ulei
1 lingura pasta de ardei ungureasca
1/2 lingurita cimbru uscat
4-5 linguri de ulei
patrunjel verde
piper
Se taie carnea de porc cubulete.
Se toaca ceapa marunt..
Intr-o cratita se incing 5 linguri de ulei si adauga ceapa tocata marunt.. se caleste pana se inmoaie bine,
se adauga pasta de ardei..
apoi carnea, se lasa cca 10 minute la foc iute, pana ce carnea incepe sa se rumeneasca.
Adaugam usturoiul strivit si dupa 1 minut stingem cu 1 cana de apa si punem delikatul. Lasam sa fiarba cu capac inca 10 minute.
Adaugam cimbru si piperul si inca 1 cana cu apa. Fierbem cu capac pentru cca 30 minute, la foc mediu pana cand apa a scazut si s-a format un sos mai gros.
Cand e gata presaram patrunjel tocat
si servitm calda cu cartofi piure sau natur.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu