♥

joi, 2 februarie 2012

Tort Camasa / Shirt cake



Am facut astest tort pt ziua de nastere a unui domn, care din cate am inteles este foarte elegant si se imbraca mereu la costum. Sper sa-i placa atat designul cat si gustul.
Tortul este din pandispan insiropat cu sirop de cafea, umplut cu crema Tiramisu si acoperit cu glazura de cafea cu vanilie, apoi acoperit cu fondant.

Tortul are 3.5 kg

La multi ani sarbatoritului!!





Multumesc pt vizita !!

11 comentarii:

Vilhelm spunea...

La multi ani!... si din partea mea!
Tortul a iesit foarte bine. Felicitari!
O zi excelenta in continuare!
Corner of heaven

alinutzika spunea...

arata perfect!!!!!Pupici

andrada`s kitchen spunea...

multumesc !!! :*:*:*

Bucate apetisante spunea...

Ma uimesti de fiecare data cand intru la tine.
Arata fabulos,nu exagerez cand spun asta fiindca ti-a iesit perfect.

Mare Maria spunea...

Wow, esti fenomenala!!!!!!!Nu stiu daca ti-am mai spus, dar ma minunez de unde atatea idei ......:)Jos palaria, draga mea:X!!!!!

nely spunea...

Wooow, cat de bine arata! Felicitari!

BiancA spunea...

E grozaaav! Felicitari! Esti extrem de talentata! Cutia e si ea de exceptie! E speciala pt tort? Andrada? Tu de unde-ti cumperi ce-ti trebuie pt torturi?

andrada`s kitchen spunea...

multumesc inca o data fetelor !! :*:*:*

Bia, cutia este speciala pt torturi sau prajituri. Necesarele mi le cumpar de pe net. Ti-am mai scris intr-un alt comentariu de pe unde. :*
Hai, fa-ti curaj si incearca si tu :)

catkitchen spunea...

La cat de bine arata , nu-mi vine sa cred ca e tort!!!!! Felicitari !!!!

Anonim spunea...

cum ati preparat glazura cu care ati acoperit tortul ??? stiu ca se foloseste des buttercream si apoi fondant . nu se topeste fondantul ???

andrada`s kitchen spunea...

Sub fondant se poate face glazura de genul ganache-ului de ciocolata sau buttercream. Se topeste fondantul daca este pus peste creme care contin frisca. Recunos ca nu am incercat alt fel de creme, insa buttercream sau ganache merge de minune.

Trimiteți un comentariu