♥

duminică, 12 iunie 2011

Tort pt Alexandra


Alexandra, prietena si vecinuta mea care a implinit Vineri 21 ani, m-a rugat sa-i fac tortul Riana, tort care ii place ei foarte mult. Stiind insa, ca asteapta foarte multi invitati mi-am propus un proiect indraznet.. un tort cu 4 etaje..si cine daca nu Alexandra merita un asemenea tort ? :)  Iata ce a iesit..

La acest tort, primul si al 3-lea etaj au fost tort Riana . Cel de-al 2-lea si ultimul etaj au fost pandispan cu crema de afine ( frisca+ dulceata de afine, metoda Aici  ) si crema de capsuni (frisca+ dulceata capsuni+ bucati de capsuni proaspete).





7 comentarii:

Mihaela spunea...

Superb tort! cat de frumoase si delicate sunt floricelele, iar funtitele sunt de profesionist! Presupun ca sunt din pasta de zahar, cu care nu am lucrat niciodata, dar mi-ar place sa decorez asa frumos cupcakes :)

andrada`s kitchen spunea...

da, totul este din zahar. Sa sti ca, sa lucrezi cu pasta de zahar nu este asa de dificil, trebuie doar sa-ti faci curaj sa incerci, dupaceea nu te vei mai putea opri.. :)

Bucate Apetisante spunea...

Oau, o minunatie ti-a iesit! Cu adevarat impresionant!

Anonim spunea...

cum am mai spus ... o adevarta arta este ceea ce faci tu!!! felicitari ptr acest tort !!

In bucatarie la Sidy spunea...

Cred ca a fost incantata vecinuta ta ...
Minunat ti-a iesit.Te admir pentru rabdarea ce o ai sa faci asemenea...opere de arta !
Felicitarile mele.

Ale spunea...

Draga mea Andrada, ce ai facut tu pentru ziua mea nu a fost " un tort", ci TORTUL, atractia zilei, momentul cel mai asteptat!!!! Si e TORTUL pentru care ziua aceea va ramane muuultt timp in memoria celor prezenti!!!
Inca o data multumesc pentru ca ai facut ca ziua mea sa fie atat de speciala!!!!! :*:*:*:*:* multumesc pentru atatea ore de munca si pentru efortul depus!!!!
PS: imi place ca ai pus mai intai prietena si apoi vecinutza :*:*:* e foarte corect!!!

andrada`s kitchen spunea...

Ale, ce sa mai spun decat ca te iubim si sti tu cat de mult :)

Trimiteți un comentariu