Un tort foarte elegant pt un domn care a implinit frumoasa varsta de saizeci de ani. Tortul a fost o cifra din ciocolata cu mousse de ciocolata si fondant de ciocolata neagra si o cifra din pandispan cu mousse de iaurt de capsuni, acoperit cu fondant.
La multi ani sarbatoritului !!
10 comentarii:
Si tortul este foarte elegant.LA MULTI ANI sarbatoritului.
Arata Dumnezeiesc de bine ! Superb si...elegant.
Mi-ar fi fost mila sa-l tai.....
Te tzuc Andrada draga !
Mirela multumesc draga mea, esti o draguta :* :)
Sidy, multumesc scumpa ♥♥♥
Sa sti ca mi-e dor de tine, ar trebui sa iesim la o cafa intr-o zi :) :*
Foarte frumoase torturile, dar am o intrebare. Am observat ca multe dintre torturile acoperite cu fondant sunt si insiropate, cum de rezista? Stiu ca blatul insiropat nu isi mai pastreaza forma si exista riscul de a intra umezeala in fondant.
Cristina, eu insiropez toate torturile si e destul de greu de lucrat cu ele, dar sacrific din estetic pt gust :) Nu am nici un secret inafara de acela ca le dau la rece dupa ce le imbrac in buttercream si apoi iarasi dupa ce le acopar cu fondant.
Atat de simplu , dar atat de frumos !!!
Este atat de elegant!Pup!
Tortul a fost delicios din cale afara! Multi dintre invitati nu se asteptau sa fie atat de gustos, la cat de bine arata. Siti, ca exista ideea aceea preconceputa ca daca arata minunat nu neaparat si gusta minunat. Dar a fost perfect, iar tati a fost extrem de emotionat :)
Multumim, Andrada!
Nimic nu ma bucura mai mult decat un astfel de feed-back ♥♥♥ Sa stiu ca ceea ce eu fac bucura nu numai ochiul ci si gustul, ma face extrem de fericita.
Multumesc, Luna :* :* !!
Trimiteți un comentariu