♥

luni, 12 noiembrie 2012

Tort 60





Un tort foarte elegant pt un domn care a implinit frumoasa varsta de saizeci de ani. Tortul a fost o cifra din ciocolata cu mousse de ciocolata si fondant de ciocolata neagra si o cifra din pandispan cu mousse de iaurt de capsuni, acoperit cu fondant.

La multi ani sarbatoritului !!




10 comentarii:

Mirela spunea...

Si tortul este foarte elegant.LA MULTI ANI sarbatoritului.

In bucatarie la Sidy spunea...

Arata Dumnezeiesc de bine ! Superb si...elegant.
Mi-ar fi fost mila sa-l tai.....
Te tzuc Andrada draga !

andrada`s kitchen spunea...

Mirela multumesc draga mea, esti o draguta :* :)

andrada`s kitchen spunea...

Sidy, multumesc scumpa ♥♥♥
Sa sti ca mi-e dor de tine, ar trebui sa iesim la o cafa intr-o zi :) :*

Cristina spunea...

Foarte frumoase torturile, dar am o intrebare. Am observat ca multe dintre torturile acoperite cu fondant sunt si insiropate, cum de rezista? Stiu ca blatul insiropat nu isi mai pastreaza forma si exista riscul de a intra umezeala in fondant.

andrada`s kitchen spunea...

Cristina, eu insiropez toate torturile si e destul de greu de lucrat cu ele, dar sacrific din estetic pt gust :) Nu am nici un secret inafara de acela ca le dau la rece dupa ce le imbrac in buttercream si apoi iarasi dupa ce le acopar cu fondant.

Anonim spunea...

Atat de simplu , dar atat de frumos !!!

DiaMar bucataria galbena spunea...

Este atat de elegant!Pup!

luna spunea...

Tortul a fost delicios din cale afara! Multi dintre invitati nu se asteptau sa fie atat de gustos, la cat de bine arata. Siti, ca exista ideea aceea preconceputa ca daca arata minunat nu neaparat si gusta minunat. Dar a fost perfect, iar tati a fost extrem de emotionat :)
Multumim, Andrada!

andrada`s kitchen spunea...

Nimic nu ma bucura mai mult decat un astfel de feed-back ♥♥♥ Sa stiu ca ceea ce eu fac bucura nu numai ochiul ci si gustul, ma face extrem de fericita.
Multumesc, Luna :* :* !!

Trimiteți un comentariu