♥

duminică, 24 martie 2013

Tort ''lattice'' turcoaz / Aqua lattice cake




Ce mult imi place mie sa am libertatea de a alege design-ul unui tort.. si Geta, care a avut mare incredere in mine, mi-a permis sa aleg eu totul, incepand cu stilul si culorile pana la design-ul propriu-zis. :)
Aveam atat de multe modele in minte incat nu ma puteam hotarî.. E adevarat, cele mai multe modele arata fabulos pe torturi cu minimum doua etaje.... si acest design ar fi aratat incantator pe trei etaje, insa noua ne trebuia un tortulet micut, pt un eveniment elegant si frumos dar restrans.

Mi-a placut enorm sa ma joc cu culorile, dar mai ales mi-a placut sa fac micul aranjament alcatuit din bujor, pana si afine. ♥♥♥
Sper sa va placa si voua rezultatul. :)











sâmbătă, 23 martie 2013

Tort dragon / Dragon cake




Lui Raul ii plac dragonii.. insa nu-i plac aceia fiorosi si obraznici, ci dragoneii dragalasi si jucausi. Asa ca, acum cand protagonistul nostru implineste 4 anisori, nimic nu era mai potrivit decat un tort dragon, un pui de dragonel... si el, tot de vre-o 4 anisori si el :) :) :) .

Tort de vanilie cu mousse de iaurt de zmeura, imbracat in ganache de ciocolata si acoperit cu fondant.

La multi ani, Raul!! ♥♥♥



Sper ca v-a placut si voua la fel de mult cat mi-a placut mie sa-l fac.

Va mai astept ! ♥♥♥

vineri, 8 martie 2013

Tort papusa Zana florilor




Roz, roz, roz... Ador torturile pt fetite.. sunt atat de minunat de.. ROZ .. :) ♥ ♥ ♥ !

Tortuletul acesta este pt o zanuta de 2 anisori... roz pe dinafara dar si pe dinauntru :) Tort din pandispan cu zmeura., umplut cu zmeura imbracata in crema de ciocolata si crema de iaurt, tot ...de zmeura.  :)

Sper sa va placa tot atat de mult pe cat mi-a placut mie sa-l fac :) :) :)

La multi ani micutei zane !!!







Multumesc pt vizita !! ♥♥♥

sâmbătă, 2 martie 2013

tort roz cu Mickey si Minnie Mouse


Mare petrecere, mare!! Giulia, fetita prietenei mele Andreea, a implinit un anisor :)
Ne-am pregatit temeinic pt eveniment si cum micuta este mare fan al lui Mickey, Andreea m-a rugat sa-i fac un tort cu personajul Disney. Eu mi-am dorit un tort elegant pt mica printesa, asa ca m-am pus pe treaba. Sper sa va placa rezultatul !

Tort de ciocolata cu crema de castane. Imbracat in ganache de ciocolata si acoperit cu fondant. Personajele sunt din fondant.

La multi anisori, scumpa noastra Giulia!!! Sa ne cresti mare si frumoasa, sa-i bucuri mereu pe mami si pe tati!! ♥♥♥♥♥ !!!

ps: faceti-va ca nu observati ca in fotografii , cifra "1" a fost pusa invers... :))))))))))))))







Multumesc pt vizita ! ♥♥♥