♥

marți, 17 mai 2011

Rulouri de curcan cu prosciutto crudo



Ingrediente:
 2 jumatati piept de curcan                                       
100 gr prosciutto crudo felii
4 felii branza topita
20 gr unt
1 crenguta rozmarin
2 linguri cognac
sare/piper








Taiem fiecare piept de curcan in felii de 1 cm grosime.  Le batem cu batatorul pt snitele, apoi le asezonam cu sare si piper.

Intindem fiecare felie de carne, peste care asezam jumatate de felie de branza topita

Rulam carnea, apoi infasuram in prosciutto crudo rulourile obtinute.
Intr-o tigaie incinsa punem untul si rozmarinul, apoi prajim rulourile la foc mediu cate 5 minute pe fiecare parte.

Scoatem carnea pe o farfurie, adaugam cognacul in tigaie si amestecam 2 minute pana se evapora alcoolul

turnam sosul peste rulouri..

Servim cu salata (eu am facut salata de valeriana) sau garnitura preferata.

Pofta buna!

3 comentarii:

Janet spunea...

Cat de bine arata,le mananci din ochi!
O zi buna!

Bucate Apetisante spunea...

Tare bun trebuie sa fie!

Anonim spunea...

mi-ai facut pofta rau cu astea !!!!

Trimiteți un comentariu