♥

marți, 17 mai 2011

Orez cu patru feluri de branza



Ingrediente:
1 ceapa mica
70 gr unt
350 gr orez
30 gr Crescenza
50 gr Parmezan
100 gr Stracchino
2 felii branza topita



Taiem ceapa marunt si o calim usor in unt, adaugam orezul si mai calim 2-3 minute apoi acoperim cu apa sau supa si lasam sa fiarba (20 min).

Cand orezul este fiert pregatim branzeturile

si le adaugam pe rand, intai branza moale,

apoi parmezanul ras.

Amestecam bine pana cand branzeturile s-au topit. Asezonam cu sare si piper alb si servim.

Pofta buna!

3 comentarii:

Ana spunea...

cred ca e tare buna, eu ador brazna, as manca si cu ciorba :)) Dar ce imi place si farfuria,teribil!

Alina---Explora Cuisine spunea...

Ce bine suna reteta aceasta, o sa o incerc si eu curand! Pupici!

andrada`s kitchen spunea...

Ana, Alina sunteti niste dragute :*:*

Trimiteți un comentariu