Ingrediente:
100 gr prosciutto crudo felii
4 felii branza topita
20 gr unt
1 crenguta rozmarin
2 linguri cognac
sare/piper
Taiem fiecare piept de curcan in felii de 1 cm grosime. Le batem cu batatorul pt snitele, apoi le asezonam cu sare si piper.
Rulam carnea, apoi infasuram in prosciutto crudo rulourile obtinute.
Intr-o tigaie incinsa punem untul si rozmarinul, apoi prajim rulourile la foc mediu cate 5 minute pe fiecare parte.
Scoatem carnea pe o farfurie, adaugam cognacul in tigaie si amestecam 2 minute pana se evapora alcoolul
turnam sosul peste rulouri..
Servim cu salata (eu am facut salata de valeriana) sau garnitura preferata.
Pofta buna!
3 comentarii:
Cat de bine arata,le mananci din ochi!
O zi buna!
Tare bun trebuie sa fie!
mi-ai facut pofta rau cu astea !!!!
Trimiteți un comentariu