♥

duminică, 23 decembrie 2012

Tort de nunta cu dantela si flori fantezie / Lace wedding cake




Mi-a placut enorm sa fac acest tort ♥♥♥. .. atat de mult incat aproape nu mi-a venit sa ma despart de el, insa stiu ca le-a placut mult si cuplului Claudia si Laviniu.

Tort de ciococlata cu doua creme de ciocolata si mousse de cocos. Imbracat in fondant, cu dantela din fondant si flori din pasta de flori.

Sper sa va placa. :X






Multumesc pt vizita ♥♥♥!

5 comentarii:

Mirela spunea...

Ce tort elegant ,dar vreau si eu o felie.

andrada`s kitchen spunea...

:) multumesc Mirela, pun pa pachet o felie de tort pt tine :)

DiaMar bucataria galbena spunea...

Este absolut minunat!
Sarbatori frumoase iti doresc!
Te pup!

Irina spunea...

Ce frumoase torturi aveti..le-am luat pe rand pe fiecare si le-am studiat :-)
Am o nelamurire insa, cum fixati etajul la torturile etajate, puneti pur si simplu etajulsau il fixati cu bete de frigarui?
Mai folositi pasta de zahar sau acum ati trecut la fondant cumparat? Va intreb pt ca si eu am mai lucrat cu pasta de zahar dar niciodata nu mi-au iesit torturile atat de perfecte.

andrada`s kitchen spunea...

Irina, etajul nu se pune niciodata fara sa il fixezi inainte cu bete de bambus speciale ( betele de frigarui nu cred ca sunt bune pt ca sunt foarte subtiri)
Daca nu vrei sa cumperi betele, foloseste paie pt suc mai tari.
Fondant nu mi-am cumparat niciodata, merg in continuare cu aceeasi reteta, restul cred ca tine mai mult de felul cum pregatesti torul pt acoperirea cu fondant.
Persevereaza si vei vedea ca iti vor iesi si tie perfecte :)

Trimiteți un comentariu