♥

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Pink ruffle cake





Tort de ciocolata cu crema de ciocolata si piure de zmeura.  De mult imi doream sa incerc acest design pe care l-am vazut la torturile lui Maggie Austin. Mi-a placut la nebunie sa fac acest tort. Sper sa va placa !






6 comentarii:

bianca spunea...

Draga Andrada, am descoperit blogul tau dintr-o intamplare care acum se dovedeste a fi fericita. Google-eam dupa niste coloranti si mai apoi dupa colorantii americolor si asa te-am descoperit.
Ai un blog minunat cu niste retete superbe si ai un super talent.
Am descoperit deasemenea si retete south beach si m-ai impulsionat sa tin regim impreuna cu sotul meu si uite asa iti vizitez fasinata blogul de cateva ori e zi.
Felicitari!!!
Te rog spune-mi de unde iei colorantii?

andrada`s kitchen spunea...

Bianca, cred ca ceea ce ai scris tu a fost cel mai frumos compliment pe care il puteam primi. Iti multumesc sincer !

Colorantii americolor i-am comandat din SUA, dar iti dau o veste buna, acum se gasesc si la noi, ce-i drept mai scumputi dar daca calculezi transportul extrem de scump si o eventuala taxa vamala ( depinde de noroc) ajungi cam tot pe acolo, asa ca mai bine mai putina bataie de cap. Site-ul, e posibil sa-l fi intalnit deja in cautarile tale pe google, eu ti-l scriu oricum, mentionez ca nu am nici un fel de folos de pe urma acestui fapt : www.sweetexpert.ro
Sper sa-ti fie de folos! Sa sti insa ca eu folosesc si wilton, comandat de pe un site romanesc si sunt la fel de buni (si poate mai ieftini), imi plac insa mai mult culorile Americolor ( mai ales cele electrice).

Cat despre dieta, este ce-a mai buna.. Eu o tin si acum (trebuie sa mai postez retete) si am slabit foarte mult fara sa-mi fie greu. Uite m-ai inspirat si am sa incep sa postez la South Beach, meniurile mele si chiar poze cu inainte si dupa :)))

bianca spunea...

Wow!Deja mi-ai raspuns :)
Tot ce am scris este real si am facut-o cu sinceritate.Am vb cu mama cu sora mea si alte prietene despre blogul tau si te viziteaza si ele deja.

Cat despre coloranti, am vazut site-ul sweetexpert dar nu am gasit nicio modalitate de comanda online. O sa sun la numerele de pe site si vad ce gasesc. Sunt incepatoare in ale torturilor (ca sa fiu mai exacta nu am facut niciodata :)))))) ha ha ha ha) dar am ambitii mari.

La curele de slabire nu sunt atat de ambitioasa insa de data asta sper sa-mi fie mai usor pentru ca am si idei de retete. Oricum am fost durdulie tot timpul :) dar acum am intrecut masura..

Te rog mult sa mai pui retete si poze cu inainte si dupa cu siguranta vor fi motivante pt mine :)

Multumesc frumos.
Bianca

Irina spunea...

Buna seara, am descoperit blog ul dvs absotul intamplator...cautand informatii despre un tort asemanator. Va rog frumos puteti sa-mi spuneti din ce sunt facute volanasele, ce fel de fondant...sau e pasta de zahar? Vreau sa fac un tort asemanator mamei mele sapt viitoare si nu stiu ce sa folosesc. Multumesc mult, Irina

andrada`s kitchen spunea...

Buna Irina, volanasele sunt din pasta de zahar (care e acelasi lucru cu fondantul), reteta pe care o folosesc eu este pe blog !

Mult succes, sunt sigura ca ii vei face mamei tale o surpriza frumoasa!!!!!

Irina spunea...

Multumesc mult de raspuns si mult succes pe viitor, aveti niste torturi fenomenale, felicitari

Trimiteți un comentariu