Ingrediente:
100 gr prosciutto crudo felii
4 felii branza topita
20 gr unt
1 crenguta rozmarin
2 linguri cognac
sare/piper
Taiem fiecare piept de curcan in felii de 1 cm grosime. Le batem cu batatorul pt snitele, apoi le asezonam cu sare si piper.
Rulam carnea, apoi infasuram in prosciutto crudo rulourile obtinute.
Intr-o tigaie incinsa punem untul si rozmarinul, apoi prajim rulourile la foc mediu cate 5 minute pe fiecare parte.
Scoatem carnea pe o farfurie, adaugam cognacul in tigaie si amestecam 2 minute pana se evapora alcoolul
turnam sosul peste rulouri..
Servim cu salata (eu am facut salata de valeriana) sau garnitura preferata.
Pofta buna!








Cat de bine arata,le mananci din ochi!
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Tare bun trebuie sa fie!
RăspundețiȘtergeremi-ai facut pofta rau cu astea !!!!
RăspundețiȘtergere