tag:blogger.com,1999:blog-7596918875904302168.post9103447413236785404..comments2023-08-23T17:57:42.258+03:00Comments on andrada`s kitchen.. de la dulce la sarat in imagini..: Cordon bleu cu gogosari muratiandrada`s kitchenhttp://www.blogger.com/profile/10152296702376289613noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7596918875904302168.post-14540660508305354052011-03-04T17:03:45.735+02:002011-03-04T17:03:45.735+02:00Lulu ai dreptate, am scris gresit :) acum am corec...Lulu ai dreptate, am scris gresit :) acum am corectat!<br />In ceea ce priveste reteta originala de cordon bleu.. sincer nu stau sa caut reteta originala.. Ceea ce am facut eu este o variatiune, internetul e plin de variatiuni ca si restaurantele de altfel. Nu sunt suparacioasa, accept cu placere critica corectiva, ba chiar iti multumesc :*andrada`s kitchenhttps://www.blogger.com/profile/10152296702376289613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7596918875904302168.post-56062817914169021802011-03-04T12:51:05.718+02:002011-03-04T12:51:05.718+02:00Foarte bune aceste rulouri,mai ales,alaturi de o g...Foarte bune aceste rulouri,mai ales,alaturi de o garnitura si o salata;felicitari!vreau acum sa-ti dau un sfat,sper sa nu te superi,te rog!!cred ca te-ai grabit cand ai scris reteta si ai gresit;se scrie cordon bleu;am observat ca toate rulourile,indiferent de umplutura,tu le numesti cordon bleu;umplutura de la acest cordon bleu original,este doar cascaval,nu se ruleaza,se pun 2felii de carne cu cascaval la mijloc,se dau prin faina,ou si pesmet;de asemenea,se fac numai din carne de pasare;restul ce facem noi,se numesc rulouri;multumesc pentru intelegere si-ti respect tineretea prin ceea ce faci;succes!Lubita Iancuhttps://www.blogger.com/profile/01312573717491438017noreply@blogger.com