♥

duminică, 23 decembrie 2012

Tort de nunta cu dantela si flori fantezie / Lace wedding cake




Mi-a placut enorm sa fac acest tort ♥♥♥. .. atat de mult incat aproape nu mi-a venit sa ma despart de el, insa stiu ca le-a placut mult si cuplului Claudia si Laviniu.

Tort de ciococlata cu doua creme de ciocolata si mousse de cocos. Imbracat in fondant, cu dantela din fondant si flori din pasta de flori.

Sper sa va placa. :X






Multumesc pt vizita ♥♥♥!

sâmbătă, 22 decembrie 2012

Tort de botez pt Alexandra Maria



Tort de ciocolata cu crema de ciocolata cu visine, ganache de ciocolata si mousse de vanilie. Imbracat in ganache de ciocolata si acoperit cu fondant.
Din pacate calitatea fotografiilor nu pune in valoare designul torturilor, insa de cand mi s-a stricat aparatul foto, fac fotografiile cu telefonul .. :( :( :( 

Felicitari pt botez micutei Alexandra Maria, multa sanatate si crestere mare, iar parintilor, le doresc cat mai multe clipe minunate alaturi de printesa lor ! ♥♥♥




joi, 6 decembrie 2012

Prajitura Lacrima de elefant



Ingrediente:

Pt blat:
4 oua
5 linguri zahar
3 linguri faina
2 linguri cacaua

Crema:
200g nuca macinata
5 linguri zahar pudra
5 linguri de lapte
1 lingurita esenta rom
250g unt

3 banane

Pt glazura:
100 gr ciocolata
10 gr unt


Blatul:

Batem albusurile spuma tare si adaugam 3 linguri de zahar. Adaugam galbenusurile frecate cu zaharul ramas,
Apoi adaugam cacaua si faina in ploaie.


Turnam intr-o tava .....unsa si tapetata cu hartie si dam la cuptorul preincins la 180gr pt 15 min sau pana trece testul cu scobitoarea.

Scoatem blatul din tava si cat e cald il rulam pe o sucitoare. Si il lasam la racit.

Pregatim crema:
Amestecam nuca macinata cu zaharul pudra si le oparim cu de laptele fierbinte.
Se lasa sa se raceasca si adaugam esenta de rom si untul, putin cate putin in timp ce mixam bine..


Desfacem cu atentie blatul, il ungem cu crema de nuca,

punem bananele curatate de coaja si stropite cu zeama de lamaie ca sa nu se oxideze

si rulam.

Pregatim glazura. Topim ciocolata si amestecam cu untul apoi turnam peste rulada, uniformizam si dam la frigider pt cateva ore sau peste noapte.

Taiem felii si servim.

Pofta buna!