♥

marți, 17 aprilie 2012

Tort cu trandafiri pt Carla




Tort cu trandafiri in culori pale, pt Carla, care a implinit minunata varsta de 10 ani! Parintii i-au pregatit o petrecere frumoasa si cu foarte multi invitati, asa ca sper ca si tortul sa fie pe masura asteptarilor si sa contribuie la bucuria frumoasei domnisoare!

Tortul combinatie intre blat de vanilie cu blat de cacao, insiropat cu sos de ciocolata, umplut cu crema de ciocolata, crema de vanilie si straturi de nuga de caramel cu nuci si alune.

Tortul a cantarit 7.5 kg

La multi ani si petrecere frumoasa, Carla!!










Multumesc pt vizita si va mai astept ! ♥♥♥

duminică, 8 aprilie 2012

Tort oita / Sheep cake




Da.. tortul acesta a fost foarte amuzant de facut :)) si mi se si pare o idee nemaipomenita, avand in vedere ca vin Pastele si nu toata lumea mananca carnea de miel :))
Tortul a fost cadoul unei fiice pt tatal ei, detinator de ferma de animale, cu ocazia zilei sale de nastere :)) Sunt tare curioasa de reactia acestuia, sper ca am s-o aflu :))

Tort de ciocolata cu caramel, 4.6 kg.

La multi ani si din partea mea sarbatoritului!!




Multumesc ajutoarelor mele, Ale si Gabi :))))

Tort Alba ca zapada / Snow white cake




Tort Alba ca zapada pt o mica printesa de numai 2 ani! Cu mare dragoste am facut tortul acesta si sper s-o incante pe micuta sarbatorita! Tortul a fost din ciocolata, insiropat cu sos de visine umplut cu crema de ciocolata si visine si a cantarit 3 kg.

Sper sa va placa pe cat mi-a placut mie sa-l fac!
La multi ani micutei printese !!